e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 22:46
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home

GOOD LIFE

Για Ελληνική παραγωγή, η ταινία έχει ένα πολύ καλό production value.
Ένα υποβλητικό αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ»
Newsroom K
Κάνοντας πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, η δεύτερη ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια επέστρεψε από τη συμπρωτεύουσα με το βραβείο Κοινού αλλά κι εκείνο της Νεότητας, το οποίο απένειμαν φοιτητές του τμήματος Κινηματογράφου.
Video

ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι πρέπει να φάς πρίν και μετά το τρέξιμο

Σου αρέσει το τρέξιμο αλλά δεν ξέρεις τι να φας για να αυξήσεις την ενέργειά σου πριν ξεκινήσεις; Πόση ώρα πριν; Προτίμησε φυσικά σάκχαρα και απόφυγε επεξεργασμένες τροφές. Ο ιδανικός συνδυασμός πρωτεΐνης και υδατανθράκων θα σου δώσει το boost που χρειάζεσαι. Μετά την προπόνηση χρειάζεσαι τροφές που θα βοηθήσουν στην επανόρθωση των μυών και θα αναπληρώσουν το γλυκογόνο. Δες αυτά που πρέπει να ξέρεις.
ΠΗΓΗ: skai.gr
21/01/2017

Οι ευεργετικές ιδιότητες των φρούτων και λαχανικών

Μια διατροφή που στηρίζεται στην ποικιλία φρούτων και λαχανικών από όλη την «γκάµα» χρωµάτων είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσουµε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται το σώµα µας για να διατηρηθεί υγιές και νεανικό.
Newsroom K
19/01/2017

Η κατανάλωση κόκκινου κρασιού βοηθά στην απώλεια βάρους

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε το Washington State University, το κρασί βοηθάει στην μείωση βάρους. Δεδομένου ότι δεν ξεπερνάμε τα δύο ποτήρια και εφόσον η κατανάλωση γίνεται το βράδυ.
Newsroom K
18/01/2017

Μάσκα μαλλιών με αυγό για λάμψη και ενυδάτωση

Τα μαλλιά αποτελούνται από 70% κερατίνη, επομένως η πρωτεΐνη του αυγού μπορεί να τα αναζωογονήσει και να ενισχύσει τα φθαρμένα από τη ρύπανση, το στρες, την έλλειψη βιταμινών και τις κακές διατροφικές συνήθειες μαλλιά μας.
Newsroom K
17/01/2017

Η γιόγκα ενδέχεται να κάνει καλό στους χρόνιους πόνους της μέση

Η γιόγκα μπορεί να βοηθήσει κάπως στη μείωση των χρόνιων πόνων της μέσης και μάλιστα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική μελέτη. Όμως η βελτίωση είναι συνήθως μικρή έως μέτρια και δεν διασφαλίζει ότι ο ασθενής θα δει ουσιαστική βελτίωση.
ΠΗΓΗ: skai.gr
16/01/2017

SHOWBIZ

Κρίστεν Στιούαρτ: Ο Τραμπ είχε ψύχωση μαζί μου

«Ο Ρόμπερτ Πάτινσον δεν πρέπει να δεχθεί πίσω την Κρίστεν Στιούαρτ», έγραψε στις 17 Οκτωβρίου ο νέος πρόεδρος. «Τον απάτησε σαν σκύλα και θα το ξανακάνει, απλώς περιμένετε. Μπορεί να βρει καλύτερη».
ΠΗΓΗ: skai.gr
21/01/2017

Μουρ, Ντε Νίρο & Σερ διαδήλωσαν μαζί με χιλιάδες κατά του Τραμπ

Από τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο έως την Σερ, τον Μάικλ Μουρ και τον 'Αλεκ Μπόντουιν, μια σειρά από διασημότητες διαδήλωσαν χθες βράδυ μαζί με χιλιάδες Νεοϋορκέζους μετά το προσκλητήριο για κινητοποίηση κατά του Ντόναλντ Τραμπ, παραμονή της ορκωμοσίας του στην Ουάσινγκτον.
ΠΗΓΗ: skai.gr
20/01/2017

H προκλητική απάντηση του Tραμπ στον Τομ Φορντ

O Tom Ford είναι ένας από τους πολλούς σχεδιαστές που αρνήθηκαν και αρνούνται να ντύσουν τη Μελάνια Τραμπ.
Newsroom K
19/01/2017

Η Kim και η Kendall ντύθηκαν νυφούλες

Πως θα σας φαινόταν αν βλέπατε την Kim Kardashian West και την Kendall Jenner ντυμένες νυφούλες στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τα διάσημα κορίτσια βρέθηκαν χθες σε επίσημη εκδήλωση και παρόλο που την ρώτη την είδαμε ξανά με νυφικό, όταν εμφανίστηκε η 19χρονη αδελφή της μείναμε με το στόμα ανοιχτό.
Newsroom K
18/01/2017

Η Σακίρα καλεί τους ηγέτες να στηρίξουν τους μη προνομιούχους

Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα κάλεσε τους πολιτικούς και τους επιχειρηματίες να στηρίξουν τις προσπάθειες για τη σίτιση, την εκπαίδευση και τη φροντίδα των μη προνομιούχων παιδιών, σε μια ομιλία της στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός.
ΠΗΓΗ: skai.gr
17/01/2017

ΤΑΞΙΔΙΑ

Τουρίστρια στο Κίεβο

Πίσω από τα τσιμεντένια μπλοκ των σοβιετικού τύπου πολυκατοικιών και τις μπαρόκ εκκλησίες με τους χρυσούς τρούλους, η πρωτεύουσα της Ουκρανίας κλείνει τις πληγές του παρελθόντος και μαθαίνει να αγαπά τις αντιφάσεις της.
Newsroom Κ, Αθήνα
21/01/2017

Κοπεγχάγη: επιστροφή στο μέλλον

Χειμερινή επίσκεψη στη Σκανδιναβία και δεν θα μπορούσε να είναι πλήρης χωρίς μια στάση στην πόλη που με φιλοξένησε για δύο χρόνια της ζωής μου και την οποία όλο καμάρι αποκαλούσα «σπίτι μου».
Newsroom Κ, Αθήνα
18/01/2017

Μέτσοβο: με δύναμη από τα ψηλά

Ζεστοί, φιλόξενοι άνθρωποι οι Μετσοβίτες. Λεβέντες, υπερήφανοι. Με την αγάπη για τον τόπο τους ξεπερνούσαν πάντα τις δυσκολίες και με τη γενναιοδωρία των ευεργετών τους διατήρησαν τον πολιτισμό και τον φυσικό πλούτο τους. Σήμερα, δημιουργούν ένα πρότυπο μοντέλο ανάπτυξης για τον οινοτουρισμό και τις διακοπές πολιτιστικών εμπειριών.
Newsroom Κ, Αθήνα
17/01/2017

Cremona: H πρωτεύουσα του βιολιού

Η μικρή πόλη της βόρειας Ιταλίας, που φημίζεται διεθνώς για την κατασκευή έγχορδων μουσικών οργάνων υψηλής ποιότητας, παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.
Newsroom Κ, Αθήνα
15/01/2017

Κοπεγχάγη: επιστροφή στο μέλλον

Ενας πρωτότυπος αρχιτεκτονικός περίπατος στη δανέζικη πρωτεύουσα, που μεταμορφώνεται διαρκώς χωρίς να αποποιείται το παρελθόν της.
Newsroom Κ, Αθήνα
14/01/2017

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ

Σαρλότ σοκολάτας

Βάζουμε την τεμαχισμένη κουβερτούρα σ' ένα μεγάλο μπολ. Ρίχνουμε τα 300 γρ. κρέμας γάλακτος σε μια κατσαρόλα και την βάζουμε στη φωτιά. Μόλις κοχλάσει, αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αδειάζουμε την κρέμα πάνω από την κουβερτούρα.
Newsroom K
21/01/2017

Ψαρονέφρι με σάλτσα από ντοματάκια και πορτοκάλι

Σε ένα φαρδύ αντικολλητικό τηγάνι με καπάκι ή σε μια μεγάλη κατσαρόλα σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά στο ελαιόλαδο το κρέας για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσει καλά.
Newsroom K
19/01/2017

Γίγαντες με τας κεμπάπ κοτόπουλου

Στραγγίζουμε τους γίγαντες, τους βάζουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα και ρίχνουμε τόσο νερό ώστε να τους υπερκαλύπτει κατά 10 εκ. Βράζουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 3 - 4 λεπτά, μέχρι να αρχίσει το υγρό να κοχλάζει. Μετριάζουμε τη φωτιά και βράζουμε τους γίγαντες για περίπου 50 λεπτά - 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν, χωρίς όμως να λιώσουν. Τους στραγγίζουμε και τους αφήνουμε στην άκρη.
Newsroom K
18/01/2017

Πίτσα με δύο επικαλύψεις

Στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε πάνω τις αραβικές πίτες, διαγωνίως για να χωρέσουν. Αλείφουμε την καθεμιά με τη σάλτσα ντομάτας και πασπαλίζουμε με 60 γρ. τριμμένο κασέρι
Newsroom K
17/01/2017

Λαζάνια με κιμά κοτόπουλου και ελαφριά κρούστα τυριού

Λέμε ότι η συνταγή είναι «για 6 άτομα», όμως όρκο δεν παίρνουμε... Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να σας ζητήσουν διπλή μερίδα!
Newsroom K
16/01/2017

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ

Notes

Αυτή τη σεζόν εμφανίζονται οι Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, Δέσποινα Ολυμπίου, Κυριάκος Παπαηλίας και Νίκη Κωνσταντινίδου.
Newsroom K
21/01/2017

Bakery kafeneio

Καφέδες, χυμούς, σαλάτες, πίτες, σούπες, υγιεινά σάντουιτς με διάφορες επιλογές ψωμιού χωρίς γλουτένη και wrap.
Newsroom K
19/01/2017

Let them eat cake

Μυρωδάτος καφές και τσάι με γεναιόδωρο πρωινό, σαλάτες, σάντουιτς, burgers και νόστιμες σούπες.
Newsroom K
18/01/2017

Plaza cafe

Με μυρωδάτους καφέδες, ολόφρεσκα σάντουιτς, σαλάτες και παγωτά. Εδώ θα βρεις και πολλά αξεσουάρ που σχετίζονται με τον καφέ.
Newsroom K
17/01/2017

«Barrafino»

Νέα άφιξη στην οδό που αποκτά σταδιακά τη χαμένη της αίγλη. Ένα καλοβαλμένο εστιατόριο με έμφαση στο κρασί και την lounge ατμόσφαιρα. To μενού περιλαμβάνει 20 πιάτα με βάση τη διεθνή κουζίνα, επιμελημένα από τον σεφ Χρίστο Χατζηλύρα και την ομάδα του
Newsroom K
16/01/2017

ΣΙΝΕΜΑ

Ένα υποβλητικό αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ»

Κάνοντας πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, η δεύτερη ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια επέστρεψε από τη συμπρωτεύουσα με το βραβείο Κοινού αλλά κι εκείνο της Νεότητας, το οποίο απένειμαν φοιτητές του τμήματος Κινηματογράφου.
Newsroom K
21/01/2017

«Arrival»: Επιστημονική ταινία υψηλής νοημοσύνης

Την πρώτη φορά που ήρθαν εξωγήινοι στη Γη ήταν το 1938, παραμονές του Halloween στις ΗΠΑ. Ο αληθινός πανικός που προκάλεσαν, ευτυχώς σταμάτησε στο άψε σβήσε με την εισβολή του FBI στο ραδιοφωνικό στούντιο του CBS, από όπου ο δαιμόνιος Ορσον Ουέλς διάβαζε αποσπάσματα από τον «Πόλεμο των κόσμων» του Χ. Τζ. Γουέλς, σαν να εκφωνούσε ειδήσεις.
Newsroom K
17/01/2017

«Τέλειοι Ξένοι»: Ελληνική κωμωδία...αλά ιταλικά

Πριν κάποιες δεκαετίες, εποχές που οι άνθρωποι διατηρούσαν μια «αθωότητα» που σήμερα έχουμε απολέσει, μία ομήγυρη φίλων που αποτελούταν από τους σταρ και σκηνοθέτες της Φίνος Φιλμ θέλοντας να σκοτώσουν την πλήξη τους αποφάσισαν να παίξουν το κάπως εφηβικό παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια;». Σε αυτό ρωτάει ο ένας τον άλλον με τη σειρά κάποια αδιάκριτη ερώτηση και πρέπει ο ερωτούμενος να απαντήσει με ένα «αλήθεια» ή «θάρρος».
Newsroom K
15/01/2017

Η νέα ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη Φαραντί «The Salesman»

Έχει σημασία να ξέρουμε το «Θάνατο του εμποράκου» του Άρθουρ Μίλερ για να κατανοήσουμε το «The Salesman» του Ασγκάρ Φαραντί; Ο σημαντικός Ιρανός σκηνοθέτης του κινηματογράφου («Τι απέγινε η Έλλη;» «Ο χωρισμός») για μια ακόμα φορά κάνει μια ευφυή ανατομία της σύγχρονης ιρανικής κοινωνίας μέσα από ένα απλό καθημερινό δράμα όπως έκανε 70 χρόνια πριν ο Μίλερ με το δικό του της αμερικανικής κοινωνίας – αναγάγοντάς το σε οικουμενική τραγωδία του ανθρώπου του 20ου αι.
Newsroom K
14/01/2017

Νυκτόβια Πλάσματα- Το ερωτικό θρίλερ του Τομ Φορντ

Όσο και να μην είσαι προκατειλημμένος απέναντι σε έναν διάσημο σχεδιαστή μόδας που αποφασίζει να γίνει σκηνοθέτης του κινηματογράφου, όπως είναι η περίπτωση του Τομ Φορντ, επ’ουδενί δεν περιμένεις μια ταινία όπως τα Νυκτόβια πλάσματα!
Newsroom K
11/01/2017

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ

Λουκουμάδες με ιστορία 90 ετών

Η ιστορία των λουκουμάδων του Μουτουλλά με τη μυστική συνταγή ξεκινάει από τον Ιωάννη Σαζεΐδη ο οποίος γεννήθηκε στον Καλοπαναγιώτη το 1889 και όταν ήταν ακόμη έφηβος έφτασε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, όπου μυήθηκε στη ζαχαροπλαστική.

Του Μιχάλη Χριστοδούλου
29/06/2015

Οι άνθρωποι και η μεικτή κουζίνα της Περιστερώνας

Ένας βυζαντινός πεντάτρουλος ναός χιλίων ετών, ένα μουσουλμανικό τέμενος του 18ου αιώνα, ένας ζωογόνος ποταμός, τα αναπτυξιακά έργα ανάπλασης και οι ανάμεικτες γαστρονομικές συνήθειες με πρωταγωνιστή το συρτό οφτό κλέφτικο του Πορφύριου συμπληρώνεται το προφίλ της σύγχρονης Περιστερώνας της Λευκωσίας
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
02/06/2015

Στην Περιστερώνα ξέρουν το κλέφτικο καλύτερα

Το οφτό κλέφτικο στην Περιστερώνα λέγεται συρτό και παρασκευάζεται από την οικογένεια Πορφυρίου από το 1985. Το συγκεκριμένο πιάτο, ένεκα της δυναμικής και της νοστιμιάς του, έχει καταστήσει την Περιστερώνα έναν δημοφιλή γαστρονομικό προορισμό, προσελκύοντας επισκέπτες όχι μόνο από την περιοχή αλλά από ολόκληρη την Κύπρο.
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
26/05/2015

Μαριλένα Ιωαννίδου: Καθοδηγούμενη από τις μυρωδιές της Κύπρου

Τον Σεπτέμβριο του 2014 παρουσιάστηκε ένα εξαιρετικό βιβλίο 336 σελίδων, γερμανικής παραγωγής με θέμα την κυπριακή γαστρονομία με τίτλο «Cyprus: A culinary journey» σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις στα αγγλικά και ελληνικά. Συνδετικός κρίκος της ομάδας των Γερμανών δημιουργών της έκδοσης με την Κύπρο ήταν η ερευνήτρια της κυπριακής γαστρονομίας Μαριλένα Ιωαννίδου.
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
22/05/2015

Οι γαστρονομικοί θησαυροί της Ανώγυρας

Διανύοντας μία ευχάριστη διαδρομή ανάμεσα σε κρεμαστούς ογκόλιθους, χαρουπιές, αμυγδαλιές και αμπέλια, βρεθήκαμε στο γραφικό χωριό της επαρχίας Λεμεσού και γίναμε μάρτυρες της αυθεντικότητας που χαρακτηρίζει την αρχιτεκτονική του, αλλά και τους κατοίκους του
Του Μιχάλη Χριστοδούλου
24/04/2015
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ
Viewed
Eντυπωσίασαν στυλιστικά οι γυναίκες του Trump (21.01.2017 | 18:23)
Σε ποια σειρά θα κάνει guest εμφάνιση η Κορτζιά; (21.01.2017 | 14:55)
20 fresh τρόποι να φορέσεις το μπλε τζιν σου το 2017 (21.01.2017 | 09:50)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio