e-kathimerini NEWSLETTER ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ENGLISH EDITION
ADSTORE NETWORK
Τελευταία ενημέρωση: 20:32
ΤΩΡΑ:
Ειδήσεις σε 90'' φαρμακεία Είσοδος Apps Home

Επιχειρήσεις

Βασικός κινητήριος μοχλός της ανάπτυξης ήταν τα μη ανθρακούχα αναψυκτικά.
Αύξηση 22,5% της κερδοφορίας της Coca-Cola HBC το 2016
Newsroom Κ, Αθήνα
Με μείωση των καθαρών εσόδων από πωλήσεις, λόγω των δυσχερών συναλλαγματικών μεταβολών, αλλά με σημαντική αύξηση των καθαρών κερδών, κατά 22,5%, έκλεισε το 2016 για τον όμιλο της Coca-Cola HBC.

Επιχειρήσεις: ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Πιο ασφαλής Τράπεζα στην Κύπρο η RCB Bank

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Τράπεζας, το “Global Finance” διενήργησε έρευνα σε περισσότερες από 100 χώρες και η κατάταξη των τραπεζών στην οποία προέβη, βασίστηκε στις αξιολογήσεις μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας από τους τρεις οίκους αξιολόγησης, δηλαδή τους Moody’s, Fitch και Standard & Poor’s καθώς και στο σύνολο ενεργητικού των 1.000 μεγαλύτερων τραπεζών στον κόσμο.
Δελτίο Τύπου
17/02/2017

5% μειωμένα τα τέλη συσκευασίας ανακοίνωσε η Green Dot Cyprus

Σε μείωση των τελών συσκευασίας κατά 5% σε όλες τις κατηγορίες τελών, προχωρεί η Green Dot Cyprus, με την απόφαση να έχει άμεση ισχύ. Η μείωση υλοποιείται μετά από μια χρονιά με πολύ σημαντικές αυξήσεις στην ανάκτηση των υλικών συσκευασίας, αφού το 2016 υπήρξε αύξηση 20% σε σχέση με το 2015 και συλλέχθηκαν συνολικά 61,000 περίπου τόνοι υλικών.
Newsroom K
17/02/2017

Βλ. Τζιωρτζής και Eurofast ανανέωσαν τη συνεργασία τους για το 2017

Τη στήριξη της Eurofast θα έχει ο Βλαδίμηρος Τζιωρτζής στην προσπάθεια του να διακριθεί στο πρωτάθλημα SMP F4 North Europe Zone Certified by FIA, το οποίο αρχίζει σε μερικές εβδομάδες.
Δελτίο Τύπου
17/02/2017

Τρ. Κύπρου και ΕΤΕπ θα χρηματοδοτήσουν με 134 εκατ. SMEs

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ) υπέγραψε σήμερα νέα δανειακή σύμβασημε την Τράπεζα Κύπρου για τη στήριξη επενδύσεων εγχώριων μικρομεσαίων επιχειρήσεωνκαι επιχειρήσεων μεσαίας κεφαλαιοποίησης, με σκοπό την τόνωση της οικονομικής ανάπτυξης και τη δημιουργία θέσεων απασχόλησης για νέους. Ταυτόχρονα υπογράφηκε και συμφωνία κρατικής εγγύησης μεταξύ της ΕΤΕπ και της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Newsroom K
17/02/2017

Συνελήφθη για σκάνδαλο διαφθοράς ο Πρόεδρος της Samsung

Ο Πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου της Samsung Group, Τζέι Λι, συνελήφθη για τον ύποπτο ρόλο του, στο οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα.
ΠΗΓΗ: skai.gr
17/02/2017

Eurogate: Καλούμε τους μεταφορείς να εισέλθουν στο λιμάνι

Η EUROGATE Container Terminal Limassol Ltd αναγνωρίζει τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στο λιμάνι Λεμεσού και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυσή τους.
Newsroom K
16/02/2017

Τη 1η Μαρτίου τα προκαταρτικά αποτελέσματα της Τρ. Κύπρου για το 2016

Η Bank of Cyprus Holdings Public Limited Company ανακοινώνει ότι το Διοικητικό της Συμβούλιο, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ θα συνεδριάσουν την Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017, για να εξετάσουν τα προκαταρκτικά οικονομικά αποτελέσματα του Συγκροτήματος.
Newsroom K
16/02/2017

Στα χέρια του ελεγκτή η συμφωνία Συνεργατικής Universal Life

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης αναλαμβάνει να εξετάσει τη συμφωνία μεταξύ της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και της ασφαλιστικής εταιρείας Universal Life για την ασφάλεια ζωής που παρέχει στους δανειολήπτες, μετά και από απόφαση της Επιτροπής Ελέγχου.
Της Μαρίνας Οικονομίδου
16/02/2017

Πάνω από 10 εκατ. οι πωλήσεις Υβριδικών Toyota

H Toyota Motor Corporation ανακοίνωσε τη συνέχεια στην αύξηση πωλήσεων των υβριδικών της μοντέλων σε παγκόσμιο επίπεδο όπου από τις 31 Ιανουαρίου έφτασαν τα 10,5 εκατομμύρια μονάδες.
Newsroom K
16/02/2017

Ο Tototheo δεσμεύεται για πάνω από 1500 εγκαταστάσεις Fleet Xpress

Η Satlink Satellite Communications Ltd, μέλος του Ομίλου Εταιριών Τοtotheo Group, παγκόσμιου ηγέτη στον τομέα των δορυφορικών επικοινωνιών και τεχνικών υπηρεσιών, έχει εισέλθει σε μια νέα συμφωνία με τον Inmarsat (LSE: ISAT.L) για την ενσωμάτωση του Fleet Xpress στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Satlink.
Newsroom K
16/02/2017

Διακρίθηκαν οι εκπαιδευόμενοι λογιστές της EY Κύπρου

Την Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017, η EY Κύπρου αναγνώρισε και τίμησε εκπαιδευόμενους λογιστές της που διακρίθηκαν στις πρόσφατες εξετάσεις του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA).
Δελτίο Τύπου
16/02/2017

Στο Κακουργιοδικείο στελέχη της Τράπεζας Κύπρου

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας παρέπεμψε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας τη νέα ποινική υπόθεση εναντίον στελεχών της Τρ. Κύπρου που αφορά την επαναταξινόμηση των ομολόγων της Τράπεζας Κύπρου. Η υπόθεση ορίστηκε για ακρόαση στις 9 Μαρτίου, στις 8.30 το πρωί.
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
16/02/2017

ΠτΔ για λιμάνι Λ/σου: Αδιανόητο να διακυβεύεται η οικονομία του τόπου

Θετική στην πρόταση του Συνδέσμου Μεταφορέων Α` τρέιλερ για καταβολή αποζημιώσεων, ήταν η διαχειρίστρια του τερματικού εμπορευματοκιβωτίου, Eurogate, κάτι που αναμένεται να βοηθήσει στην εξομάλυνση του τεταμένου κλίματος που επικρατεί στο λιμάνι Λεμεσού.
Newsroom K
15/02/2017

Νέα καμπάνια από τη Χαραλαμπίδης Κρίστης για το lovebrand γαλατάκι

Η Χαραλαμπίδης Κρίστης είναι η μεγαλύτερη και μακροβιότερη γαλακτοβιομηχανία της Κύπρου, προσφέροντας διαχρονικά και σύμφωνα πάντα με τα διεθνή πρότυπα, προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας, διατηρώντας την αυθεντικότητα των γεύσεων.
Δελτίο Τύπου
15/02/2017

Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για Νέους Επιχειρηματίες

Το Κέντρο Επιχειρηματικότητας CEDAR και το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, στα πλαίσια της δέσμευσης τους για ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας στην Κύπρο, διοργανώνουν και φέτος μια σειρά από εκπαιδευτικά σεμινάρια για νέους επιχειρηματίες στα πλαίσια του Διαγωνισμού Επιχειρηματικής Ιδέας 2016-17.
Δελτίο Τύπου
15/02/2017

EUROGATE: Πρόσθετα μέτρα για τη λειτουργία του λιμανιού της Λεμεσού

Πίστωση χρόνου ζητά η διαχειρίστρια εταιρεία EUROGATE για να ομαλοποιηθεί η λειτουργία στο λιμάνι Λεμεσού. Η εταιρεία, πρόκειται να ενισχύσει τα μέτρα που έλαβε τις προηγούμενες μέρες. Παράλληλα, στην ανακοίνωση της τονίζει πως συνεχίζει το διάλογο και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επίλυση των προβλημάτων.
Newsroom K
15/02/2017

Η Senaga Trading επεκτείνει το πορτοφόλιο της με το τσίπουρο Τσιλιλή

Η Senaga Trading Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των Premium αλκοολούχων και μη-αλκοολούχων ποτών ανακοινώνει την συμφωνία την επέκταση της συνεργασίας με το αποσταγματοποιείο-οινοποιείο Τσιλιλή για την εμπορία και διανομή του Τσίπουρου Τσιλιλή στην Κύπρο.
Δελτίο Τύπου
15/02/2017

Το Μάρτιο έρχεται το Cyprus GranFondo by Volkswagen

Λεπτομέρειες για τον σπουδαιότερο αγώνα Road Cycling που έγινε ποτέ στην Κύπρο δόθηκαν το πρωί της Τετάρτης σε συνέντευξη Τύπου. Παράλληλα οι διοργανωτές του Cyprus GranFondo παρουσίασαν την επέκταση της συνεργασίας με την UNICARS βάσει της οποίας ο αγώνας θα ονομάζεται Cyprus GranFondo powered by Volkswagen.
Δελτίο Τύπου
15/02/2017

Κοκτέιλ επιλογών για τα κόκκινα δάνεια στον Συνεργατισμό

Το παράδειγμα της Ελληνικής Τράπεζας με την τσεχική APS για τη διαχείριση των μη εξυπηρετουμένων δανείων φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα, εντείνοντας τις προσπάθειές της για μείωση των κόκκινων δανείων.
Του Παναγιώτη Ρουγκάλα
15/02/2017

6,3 δις απώλειες για Toshiba, παραιτήθηκε ο Πρόεδρος

Σε μεγάλους μπελάδες φαίνεται πως μπαίνει μια ιστορική εταιρεία της Ιαπωνίας, η Toshiba. Όπως μεταδίδουν ξένα ΜΜΕ, η εταιρεία θα έπρεπε να είχε ανακοινώσει τα ετήσια κέρδη της στο χρηματιστήριο του Τόκιο, αλλά αντιπροσωπεία της δεν εμφανίστηκε καν.
Newsroom K
15/02/2017

ΑΓΟΡΕΣ

Επισκίασαν στο Χ.Α. οι προσδοκίες επενδυτών για συμφωνία στο Eurogroup

Οι χαμηλές προσδοκίες των επενδυτών για οριστική συμφωνία μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών στο μεθαυριανό Eurogroup, επισκίασαν τις συνεδριάσεις της δεύτερης χρηματιστηριακής εβδομάδας του Φεβρουαρίου.
Newsroom Κ, Αθήνα
19/02/2017

Μετοχές που ξεχώρισαν στο ελληνικό χρηματιστήριο

Περισσότερα από 300.000 τεμάχια του εισηγμένου διαγνωστικού κέντρου «Υγεία» άλλαξαν χέρια στη διάρκεια των τελευταίων συνεδριάσεων. Η μετοχή ενισχύθηκε συνολικά 1,12%.
Newsroom Κ, Αθήνα
18/02/2017

Ζημιές την Παρασκευή στο ΧΑΚ, εβδομαδιαία κέρδη 1,6%

Με ζημιές έκλεισε την Παρασκευή το ΧΑΚ, τερματίζοντας έτσι ένα σερί τεσσάρων ανοδικών συνεδριάσεων. Ο Γενικός Δείκτης υποχώρησε στις 66,58 μονάδες, παρουσιάζοντας πτώση σε ποσοστό 0,13% και ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρουσίασε επίσης ζημιές 0,13% κλείνοντας στις 39,40 μονάδες.
Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ
17/02/2017
NEWS ROOM
Σόιμπλε: Αναμένω ότι το ΔΝΤ θα συμμετάσχει στο ελληνικό πρόγραμμα  | 20:32
Η πρώτη εμφάνιση της Angelina Jolie με τα παιδιά της | 20:25
9000 καρναβαλιστές στο καρναβάλι Αγλαντζιάς | 20:08
Οι ευρωβουλευτές για την 2η αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος | 20:03
Γιατί παχαίνουμε ενώ δεν τρώμε πολύ; | 19:48
REAL ESTATE NEWS
Παρά την πολιτική αβεβαιότητα, «βλέπουν» ευκαιρίες στην Ευρώπη | 19/02/2017
Αυξήθηκαν οι επενδύσεις στην αγορά ακινήτων της Ρουμανίας | 18/02/2017
Χαμηλές αποδόσεις μέχρι το 2018 σε Γερμανία, Γαλλία και Βρετανία | 16/02/2017
Αυξήθηκαν κατά 121% οι αγοραπωλησίες ακινήτων το 2016 | 16/02/2017
Σε φοιτητές και τουρίστες ποντάρουν οι επενδυτικές ακινήτων στη Ευρώπη | 14/02/2017
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος
Πολιτική
Αθλητισμός
Οικονομική
Ελλάδα
Κόσμος
GoodLife
Πολιτισμός
Περιβάλλον
Υγεία
Media
Αγγελίες
Geek
Προσφορές
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Απόψεις
Αφιερώματα
ΕΡΓΑΛΕΙΑ / ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Αναζήτηση
e-kathimerini
Έντυπη Έκδοση
mobile
iPnone
Tablet
Kathimerini on facebook
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Επικοινωνία
Διαφήμιση
Ταυτότητα
SPPMEDIA NETWORK
Ελληνική Έκδοση
24news.com.cy
4troxoi.24man.com.cy
24sports.com.cy
madtv.com.cy
livingetc.com.cy
mydeejay.com.cy
SPPMEDIA ACCOUNT
Login
Register
©2011 Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ All rigths reserved.
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΚΔΟΣΗ ΚΥΠΡΟΥ ΛΤΔ
ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΛΤΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΑΕ
Design & Development by BDigital
Powered by Webstudio